Hizmetlerimizi kullanarak, çerezlere bağlı kalmayı kabul etmelisiniz.   
Ok
   Daha fazla bilgi
Arayın
x
Arayın
Kategori Seçin
Şehir veya posta kodu
Çevre
  • Ara
  • Mesajlar
  • Favorilerim
  • İlan oluştur
  • İlanlarım
  • Tüm kategoriler
  • Emlak ara
  • Araba ara
  • Profil ayarları
  • Yardım
  • Yardım
Giriş Yapın
 
 
Miniilan
 
Kategori
Genel Bilgiler
Ek bilgi
Resimler ve video
Tanıtım
İlanı yayınlayın
Ücretsiz. Kolay. Bölgesel
Çevrede ara
+ İlan oluştur
Gizlilik Politikası

Mini ilan gizlilik ve mahremiyetinizi önemsemektedir ve korumaktadır. Sizleri, hangi verileri neden topladığımız,

söz konusu verileri nasıl kullandığımız ve ilgili mevzuat tahtında sahip olduğunuz haklar konularında bilgilendirmek isteriz.

Lütfen işbu Gizlilik Politikasını dikkatlice okuyunuz. Bize üye olup kişisel bilgilerinizi temin ederek işbu Gizlilik Politikasını

kabul etmiş sayılmaktasınız.

1. Gizlilik Politikamızın kapsadığı Hizmetler


Mevcut durumda ve www.miniilan.com web sayfasını (“Hizmetler” olarak anılacaktır). İşbu Gizlilik Politikası, kullandığınız Hizmetleri kapsamaktadır.

2. Hangi kişisel verileri topluyoruz?


2.1. Biz ve hizmet sağlayıcılarımız Hizmetlerimiz vasıtasıyla ve işbu Gizlilik Politikası’nda belirtilen şekillerde kişisel verilerinizi toplayabilmektedir. Söz konusu bilgiler isminizi, e-posta adresinizi, posta adresinizi, doğum gününüzü, cinsiyetinizi ve fotoğraflarınızı içerebilir. İlaveten, kişisel verilerinizi kamuya açık veri tabanları, iş ortaklarımız, sosyal medya platformları (arkadaş olduğunuz veya başka türlü bağlantınız olarak kişiler vasıtasıyla edinimler de dahil olmak üzere) ve diğer üçüncü kişilerden temin edebiliriz. Kişisel verilerinizi, sizin diğer kullanıcılar ile alım satım işlemleri yaptığınız Hizmetlerimizin ve mallarınızı pazarlamanızı sağlayan Hizmetlerimizin temin edilmesi amacıyla kullanmaktayız. Kişisel verilerinizi, işbu Gizlilik Politikasında detayları verildiği biçimde Hizmetlerin tarafınızca kullanımı için gerekli olmadıkça veya sizin izniniz olmaksızın üçüncü kişilerle paylaşmamaktayız.


Kişisel verileriniz temin edilmeden Uygulamamızı kullanmanız ve Web Sayfamızı ziyaret etmeniz mümkündür. Ancak, bazı Hizmetlerimizi temin edebilmemiz için kişisel verilerinizi toplamamız gerekmektedir. Gerekmesi halinde kişisel verilerinizi temin etmeyi reddederseniz, size bazı Hizmetlerimizi (örneğin hesabınızın “onaylanmış” olarak işaretlenmesi) sağlayamayacağımızı bildirmek isteriz. miniilan’dan Hizmetlere ilişkin bazı özellikler satın almanız mümkündür. Bu halde, topladığımız kişisel verilerinizi, size, satın almış olduğunuz özellikle ilgili hizmet sağlamak için kullanabiliriz. Bize veya hizmet sağlayıcılarımıza, Hizmetlere ilişkin olarak üçüncü kişilerin kişisel verilerini aktarmanız halinde, söz konusu aktarımı yapmak ve aktarılan kişisel verilerin işbu Gizlilik Politikası uyarınca tarafımızca kullanımı hususlarında yetkili olduğunuzu ve bize izin verdiğinizi beyan etmiş sayılırsınız.


2.2. Size yakın kullanıcılarımız tarafından sunulan ürünleri size önermek ve fiziksel konumunuzu kayıt edip yayınlamak amacıyla cihazınızın fiziksel konumunu toplayabiliriz. miniilan söz konusu bilgiyi uydu, cep telefonu kulesi veya WiFi sinyallari gibi vasıtaları kullanarak toplayabilmektedir. Cihaz bilginizin bu şekilde toplanmasına izin verebilir veya reddedebilirsiniz. Reddetmeniz, halinde Hizmetleri kullanmanız etkilenebilecektir (örneğin, ürünlerinizi belli coğrafi konumlarda satışa çıkarabilmeniz mümkün olmayacaktır.)


2.3 miniilan’da yayınlamış olduğunuz herhangi bir ilanı, yüklenmiş olan ürün fotoğrafı/görüntüsü ve ilanla ilgili diğer veriler (kullanıcı adı ve fiziksel konumu içerecek biçimde) dahil, kendi reklam amaçlarımız için (sosyal medya, Facebook ilanları, haber bültenleri ve herhangi bir medya platformu için ilanlar) kullanabiliriz.


2.4 Sizlerden topladığımız kişisel verilerinizi işbu Gizlilik Politikasında belirtilen amaçlar çerçevesinde bağlı şirketlerimizle ve bize web sayfası barındırması (hosting), veri analizi, ödeme sistemleri, işlem emri uygulaması, bilgi teknolojisi hizmetleri ve altyapı hizmetleri, müşteri hizmetleri, e-posta iletimi, denetim ve diğer hizmetleri sağlayan hizmet sağlayıcılarımıza ve reorganizasyon, birleşme veya ortak girişim hallerinde bu işlemlerin tarafı olan/olabilecek üçüncü kişilere aktarabiliriz.


2.5 Sizlerden topladığımız kişisel verilerinizi, kişilerin can ve mal güvenliğinin sağlanması, hizmetlerimiz, haklarımız ve malvarlığımızın emniyete alınması, hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi, emniyet güçlerinin taleplerinin yerine getirilmesi ve diğer devlet kurumlarının taleplerinin yerine getirilmesi gibi gerekli veya uygun bulduğumuz nedenlerden ötürü işleyebilir ve üçüncü kişilere aktarabiliriz.


2.6 Kişisel verileri, son halinde sizinle veya diğer kullanıcılarla ilişkilendirilemeyecek bir hale getirecek biçimde bir araya getirebiliriz. Örneğin, belli bir posta kodunu kullanan kullanıcılarımızın yüzdesini hesaplamak üzere kullanıcılarımızın kişisel verilerini bir araya getirebiliriz.

3. Üyelik ve Kayıt


3.1. Belli Hizmetlerin kullanılabilmesi için, e-mail adresiniz veya sosyal medya hesabınız temin edilerek kayıt olunması gerekmektedir. Ayrıca, telefon numaranız, doğum tarihiniz, cinsiyetiniz ve tercihleriniz (örneğin tercih ettiğiniz iletişim biçimi) gibi konularda da bilgi toplayabiliriz. Eğer bir sosyal medya hesabı ile kayıt olmayı tercih ederseniz, ilgili sosyal medya ağındaki gizlilik ayarlarınıza bağlı olarak bize belli bilgilere erişim ve kullanma hakkı tanımaktasınız. Birleştirip kullandığımız bilgilere örnek olarak, sizin temel hesap bilgileriniz (ör: isim, e-posta adresi, cinsiyet, doğum günü, ikamet edilen şehir, profil fotoğrafı, kullanıcı adı, arkadaş listesi vs.) ve üçüncü taraf sosyal medya ağına kullanım için izin verdiğiniz diğer bilgi ve faaliyetleri verebiliriz.


3.2. Profil fotoğrafınız, isminiz, soy isminiz, kullanıcı adınız ve e-posta adresiniz gibi bilgilerinizi, söz konusu bilgilerin Uygulama ve Web Sayfası üzerinden erişilebilir kılınması amacıyla sizden talep edebiliriz. Hizmetlerin belli kısımlarını ziyaretçi olarak dolaşabilmeniz mümkündür, ancak tüm içerik ve özelliklere kayıt olmaksızın ulaşmanız mümkün olmayacaktır.

4. Kamuya açık bilgiler


4.1. Hizmetlerimize ilişkin olarak yayınladığınız bilgilerin kamuya açık olduğunu ve diğer kullanıcı ve kişiler tarafından erişilebilir hale geldiğini belirtmek isteriz. Size, Hizmetler vasıtasıyla hangi bilgileri ifşa edeceğinize karar verirken çok dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.


4.2. Bazı Hizmetlerimize (örneğin mallarınızı satışa çıkarmak) katıldığınızda kullanıcı isminiz ve kamuya açık olan fotoğrafınız umuma açık hale gelecektir, bu nedenle söz konusu Hizmetleri kullanırken ihtiyatlı davranınız. Sizin tarafınızdan ilan edilmiş veya diğer kullanıcılara ifşa edilmiş kişisel bilgileriniz, Hizmetlerimizin diğer kullanıcıları tarafından toplanabilir ve önceden talep etmediğiniz mesajlaşmalara neden olabilir. Hizmetlerimiz vasıtasıyla üçüncü kişilere ifşa edebileceğiniz söz konusu bilgilerin korunması (örneğin başka bir kullanıcıya Hizmetlerimiz vasıtasıyla cep telefonu numaranızı göndermeniz hali) hususunda sorumluluk kabul etmemekteyiz.

5. E-posta vasıtasıyla gönderilen haber bültenleri ve anında iletme bildirimleri (push notifications)


Hukuka uygun olması halinde, sizlere e-posta gibi elektronik iletişim kanalları vasıtasıyla elektronik ticari ileti gönderebiliriz ve sizleri sunduğumuz ürünler, hizmetler, fırsatlar veya şirketimizle ilgili diğer ticari içerikle ilgili bilgilendirebiliriz. Şirketimizden söz konusu pazarlama e-postalarını almak istemiyorsanız, söz konusu e-postalarda belirtilen yöntemi kullanarak e-posta gönderim listemizden çıkabilirsiniz. Ticari elektronik ileti gönderim listemizden çıkmış olsanız dahi miniilan’dan işlemlerinizin gerçekleştiğine dair teyit, hesap faaliyetlerinize ilişkin bilgilendirme (ör: hesap doğrulaması, şifre değişikliği vb.) ve diğer önemli bildirimler gibi idari bildirimler almaya devam edeceğinizi hatırlatmak isteriz. Ayrıca, sizin önceden kabul etmiş olmanız kaydıyla sizlere anında iletim bildirimleri (push notification) göndermemiz mümkün olacaktır. Anında iletim bildirimi (push notification) özelliğini mobil cihazınızın ayarlarından kapatabilirsiniz.

6. Sizlerden topladığımız kişisel olmayan bilgiler


6.1. Hizmetlerimizi kullanmanıza ilişkin olarak birçok durumda, kişisel olmayan bilgilerinizi otomatik olarak toplamamız gerekmektedir. Söz konusu bilgileri, Hizmetlerimizin düzgün olarak işlemesini sağlama için toplamaktayız. Kullandığınız internet tarayıcısı, mobil cihaz, uygulama kullanım verisi, çerezler vasıtasıyla toplanan bilgiler, piksel etiketi ve diğer teknolojiler ve birleştirilmiş bilgiler gibi bilgileri toplayabiliriz. Söz konusu bilgileri aşağıdakileri içerebilir:


   Cihaz numaranıza bağlı olarak, cihazınızdaki Uygulamanın sunucularımıza ulaştığı saat ve tarih ve Uygulamanıza hangi bilgilerin indirilmiş olduğu gibi Uygulama kullanım verileri. Ayrıca, Uygulamanızın versiyonuna bağlı olarak, cihazınızdaki diğer uygulamaların hakkında da bilgi toplayabiliriz (bu hiçbir şekilde söz konusu diğer uygulamaların muhteviyatını içermeyecektir). Sizin internet tarayıcınız veya cihazınız vasıtasıyla otomatik olarak toplanmış olan bilgileri veya yükleyip kullandığınız Uygulama vasıtasıyla otomatik olarak toplanmış bilgileri de toplayabiliriz. Kullanmış olduğunuz Medya Erişim Kontrol adresi, bilgisayar tipi (Windows veya Macintosh), ekran çözünürlüğü, cihaz üreticisi ve modeli, dil, Internet tarayıcısı tipi ve versiyonu ve Hizmetlerimizin ismi ve versiyonu (örneğin Uygulama) bilgilerini de toplayabiliriz

   Kullandığınız işletim sistemi, Internet hizmet sağlayıcınızın alan adı ve sizin Web Sitesi veya Uygulamaya ilişkin tıklama güzergahınız

   Kullanım seviyesinin hesaplanması, sunucu problemlerinin teşhisi, ve Hizmetlerin idaresinde kullanılmak üzere IP adresiniz. İlaveten, IP adresiniz üzerinden yaklaşık konumunuzu çıkarabiliriz.


6.2. Bu başlıktaki bilgi toplama işlemlerinde, ileri kısımlarda açıkladığınız çerezler ve diğer teknolojileri kullanabiliriz.


6.3. Tercih ettiğiniz iletişim yolu gibi, kendi isteğinizle bize sunmuş olduğunuz kişisel olmayan bilgilerinizi toplayabiliriz.


6.4 Kişisel verileri, bir araya getirildiği şekliyle sizinle veya diğer kullanıcılarla ilişkilendirilemeyecek bir hale getirecek biçimde bir araya getirebiliriz. Örneğin, belli bir posta kodunu kullanan kullanıcılarımızın yüzdesini hesaplamak üzere kullanıcılarımızın kişisel verilerini bir araya getirebiliriz. Hukuka uygun olduğu sürece, söz konusu bir araya getirilmiş bilgiyi herhangi bir amaçla kullanabilir veya ifşa edebiliriz.


6.5. Hukuka uygun olduğu sürece, söz konusu bir araya getirilmiş bilgiyi herhangi bir amaçla kullanabilir veya ifşa edebiliriz. Bazı durumlarda, söz konusu bilgiyi, kişisel bilgilerle birleştirebiliriz. Örneğin, Hizmetlerimizi kullanmak üzere açtığınız hesabınız ile, satın almış olduğunuz ürünler (satın alım tarihçesi) ilişkilendirilebilir. Söz konusu faaliyette bulunmamız halinde, birleştirilmiş bilgiye (birleştirilmiş olduğu sürece) kişisel bilgi muamelesi yapacağımızı bildirmek isteriz.

7. Çerezler ve ilgili teknoloji hakkında bilgi


7.1. miniilan Hizmetleri “çerez” içerebilir


Çerezleri, kullanıcılarımızın oturumlarını idare etmek, tercihlerini kaydetmek, bilgi izlemek ve dil seçimi için kullanabiliriz.

Çerezler, kayıt olmanızdan bağımsız olarak kullanılabilir. “Çerezler”, bir ağ sunucusu tarafından sizin sabit diskinize gönderilen

ve sonrasında bilgisayarınızda saklanan küçük yazı dosyalarıdır. Çerezler tarafından toplanan bilgiler, ziyaret tarih ve saatleriniz,

gezinim tarihçesiniz ve tercihlerinizi içermektedir.


Çerezler vasıtasıyla topladığımız bilgileri, kullandığınız Hizmetlerimiz nezdindeki bazı ürünleri ön plana çıkarmak, belirli hale

getirmek veya diğer şekillerde belirginleştirmek için kullanabiliriz. Söz konusu ön plana çıkartılmış veya belirginleştirilmiş ürünlere

olan tepkilerinizi veya arama talep ve sonuçlarınızı Hizmetlerimizi size özel hale getirmek için kullanabiliriz.


Genel olarak, internet tarayıcınızı çerezleri kabul etmeyecek biçimde ayarlayabilirsiniz. İlaveten, www.allaboutcookies.org/manage-cookies/

adresinden bilgilenmeniz de mümkündür. Ancak, çerezleri kabul etmemeniz Web Sayfamızın belli özelliklerine erişiminizi kısıtlayabilir. Örneğin,

Web Sayfamızın miniilan Forum veya Yorumlar kısımları gibi bazı interaktif kısımlarını kullanmakta zorluk çekebilirsiniz.


7.2. Google Analytics


Hizmetlerimizin kullanımı hakkında bize bilgi vermesi ve faaliyet ve trendleri raporlaması için, çerezler ve benzer teknolojiler kullanan

Google Analytics kullanmaktayız. Söz konusu hizmet, diğer web sayfaları, uygulamalar ve çevrimiçi kaynaklar hakkında da bilgi toplayabilmektedir.


Google’ın faaliyetler hakkında aşağıdaki adresten bilgi alabilirsiniz: https://www.google.com/policies/privacy/partners/, Google Analytics’den

çıkmak için aşağıdaki internet tarayıcısı eklentisini kullanabilirsiniz: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 8. Bize sunmuş olduğunuz kişisel verilerinize ilişkin haklarınız


8.1. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkındaki Kanun (“KVKK”) uyarınca, bize başvurarak, paylaştığınız kişisel verilerin;


a) işlenip işlenmediğini öğrenme,


b) işlenmişse bilgi talep etme,


c) işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,


d) yurt içinde ya da yurt dışında aktarıldığı 3. kişileri bilme,


e) eksik ya da yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme,


f) KVKK’nın 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini ya da yok edilmesini isteme,


g) aktarıldığı 3. kişilere yukarıda sayılan (e) ve (f) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme,


h) münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,


i) kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde zararın giderilmesini talep etme hakkına sahipsiniz.


Başvurulara ilişkin olarak adresimiz: P.O. Box 924 New York, NY 10014-999, veya e-posta adresimiz privacy@miniilan.com kullanılabilir.


8.2. Taleplerinize düzgün cevap verebilmemiz için, lütfen hangi kişisel verilere ilişkin olarak bizimle bağlantıya geçtiğinizi belirtiniz.

Güvenliğiniz için, yalnızca bize ulaştığınız e-posta adresiyle ilişkilendirilebilen kişisel verilere ilişkin olan taleplere cevap verebileceğimizi

ve talebinizi işleme almadan önce kimliğinizi doğrulatmamız gerekebileceğini belirtmek isteriz. Taleplerinize yapabileceğimiz en kısa sürede cevap

vereceğiz. Ancak, arşivleme amaçları ve hukuki zorunluklarımız nedeniyle belli bilgileri tutmak zorunda kalabiliriz ve bazı artık bilgiler veri

tabanlarımızda ve diğer kayıtlarımızda kalabilir.

9. Toplamış olduğunuz kişisel bilgilerinize ilişkin olarak aldığımız tedbirler ve açıklamalar


Kişisel bilgilerinizi korumak üzere her türlü önlemi değerlendirmekteyiz ve bu amaçla makul organizasyonel, teknik ve idari tedbirleri almaktayız.

Ancak, bilmenizi isteriz ki hiçbir web sayfası veya internet üzerinden gerçekleşen aktarım tamamen güvenli değildir. Bu nedenle, miniilan yetkisiz erişim,

bilgisayar korsanlığı (hacking), veri kaybı ve diğer ihlallerin hiçbir zaman gerçekleşmeyeceğini garanti edemez. Uygulama ve Hizmetleri, kendiniz risk

alarak kullanmaktasınız. miniilan, şifrenizi ezberleyerek veya güvenli bir yerde tutarak gerekli güvenlik tedbirlerini almanızı tavsiye etmektedir.

Bizimle olan iletişiminizin güvenli olmadığından şüphelenmeniz halinde (örneğin hesap güvenliğinizin ihlal edildiğinden kuşkulanmanız durumunda),

lütfen derhal aşağıdaki “Bize Ulaşın” bölümünden bize haber veriniz.

10. Üçüncü kişiler


İşbu Gizlilik Politikası, üçüncü kişilerin gizlilik, bilgi güvenliği ve bu konuyla ilgili diğer faaliyetlerini

(Hizmetlerimizde bağlantıları bulunan site veya hizmetler dahil olmak üzere) kapsamamaktadır ve miniilan bunlardan sorumlu değildir.


Hizmetlere ilişkin ödemelerin işleme alınmasında üçüncü kişi ödeme sistemi hizmeti kullanabiliriz. Eğer Hizmetler vasıtasıyla bir ödeme yapmak isterseniz, kişisel bilgileriniz söz konusu üçüncü kişi tarafından (bizim tarafımızdan değil) toplanacaktır ve işbu Gizlilik Politikası yerine söz konusu üçüncü kişinin gizlilik politikasına tabi olacaktır. Bizlerin, söz konusu üçüncü kişinin topladığı, kullandığı ve ifşa ettiği kişisel verileriniz konusunda kontrolü veya sorumluluğu bulunmamaktadır.

11. Saklama süresi


Hukuken daha uzun bir sürenin gerekli veya mümkün olmaması halinde kişisel bilgileriniz işbu Gizlilik Politikası’nda belirtilen amaçların gerçekleşmesi için gerektirdiği süre için saklanacaktır.

12. Reşit olmayan kişiler tarafından kullanım


Hizmetlerimiz 18 yaşından küçüklere yönelik değildir ve bu kişilerin Hizmetler vasıtasıyla bizimle kişisel bilgilerini paylaşmamasını rica ediyoruz.

13. Kişisel bilgileriniz aktarılması


Biz, bağlı şirketlerimiz ve hizmet sağlayıcılarımız kişisel bilgilerinizi, ikamet ettiğiniz ülke içerisinde veya dışında işleyebilir, saklayabilir veya buralara aktarabiliriz. Söz konusu ülkelerdeki kişisel verilerin korunmasına ilişkin mevzuat sizin ülkenizden (daha az veya fazla koruyucu olacak şekilde) farklı olabilir. Ancak miniilan, söz konusu ülkelerde kişisel verilerin korunması mevzuatının farklı olması hallerinde dahi, ilgili ülkelerde kişisel verilerinizin korunmasına ilişkin mümkün olan tüm tedbirleri alacağını garanti etmektedir. Örneğin, miniilan’nun Amerika Birleşik Devletleri ve İspanya’da ofisleri bulunmaktadır ve bu ülkelerdeki çalışanlarımız, Hizmetlerle ilgili olarak sizin kişisel bilgilerinizi gözden geçirebilir ve analiz edebilir. İşbu Gizlilik Politikası’nı kabul ederek kişisel bilgilerinize ilişkin söz konusu aktarım, saklama ve işlemeyi de kabul etmektesiniz.

14. Gizlilik Politikasındaki değişikliklerin bildirilmesi


miniilan işbu kayıtlı kullanıcılara e-mail veya Uygulama yoluyla bildirimde bulunarak ve/veya yeni Gizlilik Politikası’nı Hizmetler nezdinde yayınlayarak işbu Gizlilik Politikası’nı her zaman değiştirebilir. Gizlilik Politikası’na ilişkin tüm değişiklikler yayınlanma tarihinde yürürlüğe girer ve ilgili değişiklik sonrası sizin miniilan Hizmetlerini kullanmaya devam etmeniz söz konusu değiştirilmiş Gizlilik Politikası’nı kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.

15. İletişim


İşbu Gizlilik Politikasıyla ilgili bir sorunuz veya yorumunuz olması halinde bize adresimizden,

veya e-posta adresimiz info@miniilan.com aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Lütfen bize e-posta yoluyla hassas bilgiler göndermeyiniz, zira e-posta yoluyla iletişim her zaman güvenli olmayabilir.






Deutsche


Die Betreiber dieser Seiten nehmen den Schutz Ihrer persönlichen Daten sehr ernst. Wir behandeln Ihre personenbezogenen Daten vertraulich und entsprechend der gesetzlichen Datenschutzvorschriften sowie dieser Datenschutzerklärung.


Die Nutzung unserer Webseite ist in der Regel ohne Angabe personenbezogener Daten möglich. Soweit auf unseren Seiten personenbezogene Daten (beispielsweise Name, Anschrift oder E-Mail-Adressen) erhoben werden, erfolgt dies, soweit möglich, stets auf freiwilliger Basis. Diese Daten werden ohne Ihre ausdrückliche Zustimmung nicht an Dritte weitergegeben.


Wir weisen darauf hin, dass die Datenübertragung im Internet (z.B. bei der Kommunikation per E-Mail) Sicherheitslücken aufweisen kann. Ein lückenloser Schutz der Daten vor dem Zugriff durch Dritte ist nicht möglich.


Kontaktformular

Wenn Sie uns per Kontaktformular Anfragen zukommen lassen, werden Ihre Angaben aus dem Anfrageformular inklusive der von Ihnen dort angegebenen Kontaktdaten zwecks Bearbeitung der Anfrage und für den Fall von Anschlussfragen bei uns gespeichert. Diese Daten geben wir nicht ohne Ihre Einwilligung weiter.


Newsletterdaten

Wenn Sie den auf der Webseite angebotenen Newsletter beziehen möchten, benötigen wir von Ihnen eine E-Mail-Adresse sowie Informationen, welche uns die Überprüfung gestatten, dass Sie der Inhaber der angegebenen E-Mail-Adresse sind und mit dem Empfang des Newsletters einverstanden sind. Weitere Daten werden nicht erhoben. Diese Daten verwenden wir ausschließlich für den Versand der angeforderten Informationen und geben sie nicht an Dritte weiter.


Die erteilte Einwilligung zur Speicherung der Daten, der E-Mail-Adresse sowie deren Nutzung zum Versand des Newsletters können Sie jederzeit widerrufen, etwa über den "Austragen"-Link im Newsletter.


Datenschutzerklärung für die Nutzung von Google Analytics

Diese Website nutzt Funktionen des Webanalysedienstes Google Analytics. Anbieter ist die Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA.


Google Analytics verwendet so genannte "Cookies". Das sind Textdateien, die auf Ihrem Computer gespeichert werden und die eine Analyse der Benutzung der Website durch Sie ermöglichen. Die durch den Cookie erzeugten Informationen über Ihre Benutzung dieser Website werden in der Regel an einen Server von Google in den USA übertragen und dort gespeichert.


Mehr Informationen zum Umgang mit Nutzerdaten bei Google Analytics finden Sie in der Datenschutzerklärung von Google: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de


Browser Plugin

Sie können die Speicherung der Cookies durch eine entsprechende Einstellung Ihrer Browser-Software verhindern; wir weisen Sie jedoch darauf hin, dass Sie in diesem Fall gegebenenfalls nicht sämtliche Funktionen dieser Website vollumfänglich werden nutzen können. Sie können darüber hinaus die Erfassung der durch den Cookie erzeugten und auf Ihre Nutzung der Website bezogenen Daten (inkl. Ihrer IP-Adresse) an Google sowie die Verarbeitung dieser Daten durch Google verhindern, indem Sie das unter dem folgenden Link verfügbare Browser-Plugin herunterladen und installieren: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de


Widerspruch gegen Datenerfassung

Sie können die Erfassung Ihrer Daten durch Google Analytics verhindern, indem Sie auf folgenden Link klicken. Es wird ein Opt-Out-Cookie gesetzt, der die Erfassung Ihrer Daten bei zukünftigen Besuchen dieser Website verhindert: Google Analytics deaktivieren


Datenschutzerklärung für die Nutzung von Facebook-Plugins (Like-Button)

Auf unseren Seiten sind Plugins des sozialen Netzwerks Facebook, Anbieter Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA, integriert. Die Facebook-Plugins erkennen Sie an dem Facebook-Logo oder dem "Like-Button" ("Gefällt mir") auf unserer Seite. Eine Übersicht über die Facebook-Plugins finden Sie hier: http://developers.facebook.com/docs/plugins/.


Wenn Sie unsere Seiten besuchen, wird über das Plugin eine direkte Verbindung zwischen Ihrem Browser und dem Facebook-Server hergestellt. Facebook erhält dadurch die Information, dass Sie mit Ihrer IP-Adresse unsere Seite besucht haben. Wenn Sie den Facebook "Like-Button" anklicken während Sie in Ihrem Facebook-Account eingeloggt sind, können Sie die Inhalte unserer Seiten auf Ihrem Facebook-Profil verlinken. Dadurch kann Facebook den Besuch unserer Seiten Ihrem Benutzerkonto zuordnen. Wir weisen darauf hin, dass wir als Anbieter der Seiten keine Kenntnis vom Inhalt der übermittelten Daten sowie deren Nutzung durch Facebook erhalten. Weitere Informationen hierzu finden Sie in der Datenschutzerklärung von Facebook unter http://de-de.facebook.com/policy.php.


Wenn Sie nicht wünschen, dass Facebook den Besuch unserer Seiten Ihrem Facebook-Nutzerkonto zuordnen kann, loggen Sie sich bitte aus Ihrem Facebook-Benutzerkonto aus.


Datenschutzerklärung für die Nutzung von Twitter

Auf unseren Seiten sind Funktionen des Dienstes Twitter eingebunden. Diese Funktionen werden angeboten durch die Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA. Durch das Benutzen von Twitter und der Funktion "Re-Tweet" werden die von Ihnen besuchten Webseiten mit Ihrem Twitter-Account verknüpft und anderen Nutzern bekannt gegeben. Dabei werden auch Daten an Twitter übertragen. Wir weisen darauf hin, dass wir als Anbieter der Seiten keine Kenntnis vom Inhalt der übermittelten Daten sowie deren Nutzung durch Twitter erhalten. Weitere Informationen hierzu finden Sie in der Datenschutzerklärung von Twitter unter http://twitter.com/privacy.


Ihre Datenschutzeinstellungen bei Twitter können Sie in den Konto-Einstellungen unter: http://twitter.com/account/settings ändern.


Datenschutzerklärung für die Nutzung von Google+

Unsere Seiten nutzen Funktionen von Google+. Anbieter ist die Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA.


Erfassung und Weitergabe von Informationen: Mithilfe der Google+-Schaltfläche können Sie Informationen weltweit veröffentlichen. Über die Google+-Schaltfläche erhalten Sie und andere Nutzer personalisierte Inhalte von Google und unseren Partnern. Google speichert sowohl die Information, dass Sie für einen Inhalt +1 gegeben haben, als auch Informationen über die Seite, die Sie beim Klicken auf +1 angesehen haben. Ihre +1 können als Hinweise zusammen mit Ihrem Profilnamen und Ihrem Foto in Google-Diensten, wie etwa in Suchergebnissen oder in Ihrem Google-Profil, oder an anderen Stellen auf Websites und Anzeigen im Internet eingeblendet werden.


Google zeichnet Informationen über Ihre +1-Aktivitäten auf, um die Google-Dienste für Sie und andere zu verbessern. Um die Google+-Schaltfläche verwenden zu können, benötigen Sie ein weltweit sichtbares, öffentliches Google-Profil, das zumindest den für das Profil gewählten Namen enthalten muss. Dieser Name wird in allen Google-Diensten verwendet. In manchen Fällen kann dieser Name auch einen anderen Namen ersetzen, den Sie beim Teilen von Inhalten über Ihr Google-Konto verwendet haben. Die Identität Ihres Google-Profils kann Nutzern angezeigt werden, die Ihre E-Mail-Adresse kennen oder über andere identifizierende Informationen von Ihnen verfügen.


Verwendung der erfassten Informationen: Neben den oben erläuterten Verwendungszwecken werden die von Ihnen bereitgestellten Informationen gemäß den geltenden Google-Datenschutzbestimmungen genutzt. Google veröffentlicht möglicherweise zusammengefasste Statistiken über die +1-Aktivitäten der Nutzer bzw. gibt diese an Nutzer und Partner weiter, wie etwa Publisher, Inserenten oder verbundene Websites.


Datenschutzerklärung für die Nutzung von YouTube

Unsere Webseite nutzt Plugins der von Google betriebenen Seite YouTube. Betreiber der Seiten ist die YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. Wenn Sie eine unserer mit einem YouTube-Plugin ausgestatteten Seiten besuchen, wird eine Verbindung zu den Servern von YouTube hergestellt. Dabei wird dem Youtube-Server mitgeteilt, welche unserer Seiten Sie besucht haben.


Wenn Sie in Ihrem YouTube-Account eingeloggt sind ermöglichen Sie YouTube, Ihr Surfverhalten direkt Ihrem persönlichen Profil zuzuordnen. Dies können Sie verhindern, indem Sie sich aus Ihrem YouTube-Account ausloggen.


Weitere Informationen zum Umgang von Nutzerdaten finden Sie in der Datenschutzerklärung von YouTube unter: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy


Kommentarfunktion auf dieser Webseite

Für die Kommentarfunktion auf dieser Seite werden neben Ihrem Kommentar auch Angaben zum Zeitpunkt der Erstellung des Kommentars, Ihre E-Mail-Adresse und, wenn Sie nicht anonym posten, der von Ihnen gewählte Nutzername gespeichert.


Speicherung der IP Adresse

Unsere Kommentarfunktion speichert die IP-Adressen der Nutzer, die Kommentare verfassen. Da wir Kommentare auf unserer Seite nicht vor der Freischaltung prüfen, benötigen wir diese Daten, um im Falle von Rechtsverletzungen wie Beleidigungen oder Propaganda gegen den Verfasser vorgehen zu können.


SSL-Verschlüsselung

Diese Seite nutzt aus Gründen der Sicherheit und zum Schutz der Übertragung vertraulicher Inhalte, wie zum Beispiel der Anfragen, die Sie an uns als Seitenbetreiber senden, eine SSL-Verschlüsselung. Eine verschlüsselte Verbindung erkennen Sie daran, dass die Adresszeile des Browsers von "http://" auf "https://" wechselt und an dem Schloss-Symbol in Ihrer Browserzeile.


Wenn die SSL Verschlüsselung aktiviert ist, können die Daten, die Sie an uns übermitteln, nicht von Dritten mitgelesen werden.


Widerspruch Werbe-Mails

Der Nutzung von im Rahmen der Impressumspflicht veröffentlichten Kontaktdaten zur Übersendung von nicht ausdrücklich angeforderter Werbung und Informationsmaterialien wird hiermit widersprochen. Die Betreiber der Seiten behalten sich ausdrücklich rechtliche Schritte im Falle der unverlangten Zusendung von Werbeinformationen, etwa durch Spam-E-Mails, vor.

Araba ara Şimdi bir rüya ara bul
Arayın
Emlak ara Hayalinizdeki Ev
Arayın

Ücretsiz. Kolay. Bölgesel
Miniilan | Ücretsiz. Kolay. Bölgesel

Bizi Takip Edin
Bülten
E-posta adresinizi girin ve daha fazla ilan kaçırmayın.
Abone olun. Gelen kutunuzu kontrol edin.
 
Email adresinizi girip Abone Ol butonuna tıkladığınızda verilerinizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Veri işleme hakkında daha fazla bilgi için Gizlilik Politikasına bakın.
Copyright © 2017 - 2018 Miniilan.
Tüm hakları saklıdır. Harici Belirlenmiş ticari markalar ve ilanlar sahiplerine aittir

Partnerlinks:  | Ahsis Yazılım | Formeform | E-Lonca | Çiniciler Çarşısı
  •   Deutsch
  •   Español
  •   Français (France)
  •   Italiano
  •   Netherlands
  •   Türkçe
  •   English (US)